Home ›› Traprenovatie Rotterdam

Traprenovatie Rotterdam

Trappen in woningen vallen vaak op; ze zitten in de hal bij de voordeur en nemen veel ruimte in. Daarom wilt u geen versleten trap, maar eentje die er fris uitziet. Zoekt u wie er een traprenovatie Rotterdam en omgeving kan uitvoeren? Bij Hisspa Parket zijn wij gespecialiseerd in het renoveren van houten vloeren en trappen.

Bij een traprenovatie Rotterdam worden er nieuwe traptreden geplaatst over de kale trap. Dit zorgt voor een frisse look. Het is mogelijk om bij het renoveren van de trap voor een totaal andere stijl te gaan. De specialisten van Hisspa Parket geven u passend advies bij uw wensen op basis van hun kennis en ervaring. Na een duurzame traprenovatie kunt u de trap jarenlang zorgeloos gebruiken.

traprenovatie rotterdam werkwijze
Neem contact op

Traprenovatie Rotterdam

Behalve naar de uitstraling kijken wij bij een traprenovatie Rotterdam ook naar de functionaliteit. Veiligheid is erg belangrijk; een ongeluk zit in een klein hoekje, als het om trappen gaat. Wanneer u voor een andere stijl trap kiest, ga dan ook voor een trapleuning op maat. Bij het renoveren van de trap kunnen wij een antislipprofiel plaatsen. Dit profiel zorgt voor extra veiligheid tijdens het traplopen. Ook kunt u kiezen voor een traprenovatie met verlichting. Dat creëert een mooie sfeer en u ziet in het donker waar u uw voeten plaatst.

Vloer renoveren in dezelfde stijl

Uw trap ziet er na een renovatie weer als nieuw uit. Valt door de frisse look van de trap de slijtage aan uw parketvloer extra op? Hisspa Parket bekijkt samen met u of de vloer gerenoveerd moet worden of dat er alleen periodiek onderhoud nodig is. Het renoveren van een parketvloer gaat totaal anders in zijn werk dan een traprenovatie Rotterdam. De parketvloer hoeft niet vervangen te worden. Wij schuren de vloer in drie stappen en geven die daarna een nieuwe behandeling. Het is bij vloerrenovatie mogelijk om uit verschillende kleuren en diverse behandelingen te kiezen.

De beschermde laag van uw vloer kan gaan slijten. Met reinigingsmiddel vertraagt u de slijtage van de parketvloer. Na verloop van tijd werkt dit niet voldoende meer om vocht optimaal tegen te houden. Periodiek onderhoud is nodig om het verslijtingsproces te stoppen en de vloer vochtbestendig te maken. U kunt het periodiek onderhoud van uw parketvloer aan ons toevertrouwen.

traprenovatie rotterdam resultaat
Neem contact op

Traprenovatie Rotterdam met eikenhout, tropisch hout of laminaat

Voor het renoveren van de trap gebruikt Hisspa Parket altijd nieuwe overzettreden. Hierbij heeft u de keuze uit eikenhout, tropisch hout of laminaat. Wij werken bij een traprenovatie Rotterdam voornamelijk met eikenhout. Doordat eikenhout gemakkelijk te kleuren is, is het de ideale houtsoort voor trappen. Wilt u een andere houtsoort? Tropisch hout is ook nog een optie. Het is wel harder dan eikenhout, maar lastiger te kleuren. Wanneer u voor laminaat kiest, maken wij gebruik van laminaat van MexForm; dat merk maakt specifiek laminaat voor de renovatie van trappen.

Wilt u meer informatie over een traprenovatie Rotterdam? Neem dan vrijblijvend contact op met Hisspa Parket of kom op afspraak langs in onze showroom in Ridderkerk. Wij zijn gespecialiseerd in het aanhelen, schuren, opnieuw behandelen en onderhoud van houten parketvloeren. Voor een professionele traprenovatie bent u bij ons ook aan het goede adres. Hisspa Parket renoveert of plaatst uw trap of vloer vakkundig en zorgvuldig.

 

Contact

Scroll naar boven