Traprenovatie

Wilt u uw trap er weer als nieuw uit laten zien? Hisspa Parket heeft veel ervaring met het renoveren van trappen.

Vraag een offerte aan!

  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • Oplossingsgericht
  • Nauwkeurig

Over Hisspa Parket

Traprenovatie komt meer bij kijken dan de meeste mensen denken. Dit specialistische werk kunt u dan ook het beste uitbesteden aan een vakman. Paul Hissink van Hisspa Parket is uit het juiste hout gesneden.

Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in het vak en heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen van houten (parket)vloeren in verschillende legpatronen, laminaatvloeren, in traprenovatie en in onderhoud en renovatie van houten vloeren.

Over-Hisspa-6.jpg

Reviews

Jan

"We hebben onze trappen laten bekleden door Paul van Hisspa parket. We zijn enorm tevreden over het hele proces, van het informatieve gesprek, tot aan het uitzoeken van materialen, en kleur, de offerte en het eindresultaat. Elke dag opnieuw blij met onze trappen. Een vakman!"

Henk

"Wij zijn zeer tevreden met onze Amerikaans kersenhouten trap en overloop. Paul levert uitstekend werk, luistert goed naar de wensen van de klant en denkt goed mee in het hele traject om er echt iets moois van te maken. En dat is zeker gelukt. Het is een echte blikvanger en reacties zijn lovend. Dus voor maat- en vakwerk zeker een goed adres."

Denise

"Paul heeft onze trap en drempels prachtig bekleed. Elke dag tovert het resultaat een glimlach op onze gezichten.
Ook het voortraject en het plaatsen van de trap en drempels zelf zijn soepel verlopen. Paul werkt netjes en schoon. Een absolute aanrader!"

Traprenovatie-Hisspa.jpg

Traprenovatie door Hisspa Parket

Als uw houten trap versleten is, kunt u kiezen voor traprenovatie. Er worden dan nieuwe traptreden over uw huidige (kale) trap geplaatst. Een traprenovatie kan worden uitgevoerd in de volgende opties:

  • Eikenhout
  • Laminaat

Bij een eiken traprenovatie heeft u keuze in de selectie en behandeling als olie of lak. Ook kunt u een kleur kiezen uit de grote kleurselectie van Royl Oil. Bij het bekleden van de trap met laminaat maken wij gebruik van MexForm. Deze heeft diverse moderne uitvoeringen. Zowel de eiken- als de laminaat uitvoeren zijn te zien in onze showroom.

Traprenovatie met verlichting

Ook kunt u kiezen voor traprenovatie met verlichting. Hiermee ziet u in het donker precies waar u uw voeten neerzet en wordt er een prachtige sfeer gecreëerd. De treden zijn allen voorzien van een antisliplaag om de kans op uitglijden te verkleinen. Indien gewenst kunnen we bij een eiken traprenovatie ook een antislipprofiel plaatsen.

Na een traprenovatie door Hisspa Parket ziet uw trap er weer als nieuw uit.

Vraag een vrijblijvende offerte aan>

traprenovatie met verlichting verlichte trap

Onze showroom bezoeken? Maak dan een afspraak

Wij adviseren u graag over uw traprenovatie. Bezoek onze showroom en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Hisspa Parket

Wilt u meer informatie over traprenovatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens of het contactformulier.

Wilt u meer weten over de kosten van traprenovatie? Vraag dan een offerte aan via het formulier op deze pagina.

Hisspa Parket
Handelsweg 204
2988 DC Ridderkerk

Plan hier zelf uw showroomafspraak!

» Routeplanner

Telefoon: 06 - 42 36 81 35
E-mail: info@hisspaparket.nl

Offerte aanvraag


Uw contactgegevens
Uw aanvraag
stuks
Max. bestandsgrootte is 1,00 MB.
Scroll naar boven