Home ›› Trapleuning Op Maat

Trapleuning op maat

Trapleuningen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en van diverse materialen. Een klein verschil in detail kan bijvoorbeeld al veel verschil in houvast geven. Met een trapleuning op maat kiest u voor datgene wat het best bij uw trap past en gaat u voor een strak geheel. U kunt de leuning van uw trap met verlichting laten afwerken. Bij Hisspa Parket kunt u ook terecht voor een complete traprenovatie.

trapleuning op maat zwarte trapleuning
Neem contact op

In de meeste woningen wordt de trap minimaal dagelijks gebruikt, omdat de bad- en slaapkamer meestal op een andere verdieping zitten dan de keuken en woonkamer. Door intensief gebruik zijn traptreden gevoelig voor slijtage. Bij het renoveren van de trap is een bijpassende trapleuning op maat aan te raden. Dezelfde stijl leuning en trap geeft een strakke uitstraling. De vakmensen van Hisspa Parket hebben ervaring met het monteren van trapleuningen en voorzien u van het beste advies.

Trapleuning op maat

Bij het vervangen van de trapleuning hoeft u niet hetzelfde model als de oude trapleuning te kiezen. En bij nieuwbouw heeft u alle keuzevrijheid voor een trapleuning op maat. De functionaliteit, het materiaal en de uitstraling van de leuning zijn enkele factoren die van invloed kunnen zijn op uw keuze. Wij kunnen de trap voor u afwerken met verlichting in de leuning. Zo is de trap sfeervol verlicht en maakt u ’s avonds of ’s nachts veilig gebruik van de trap.

Traprenovatie

Wij maken graag een trapleuning op maat voor u, maar verzorgen desgewenst ook een complete traprenovatie. Wanneer een houten trap versleten is, plaatsen wij nieuwe traptreden over de kale trap. Qua houtsoort en behandeling heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Wij werken voor traprenovaties veel met eikenhout. Dit hout kan gemakkelijk gekleurd worden. Traptreden van eikenhout zorgen voor een authentiek loopgeluid.

Trappen met treden van eikenhout moeten jaarlijks behandeld worden met een speciaal product, maar geven wel een duurzaam en mooi resultaat. Een onderhoudsvriendelijke trap behoort ook tot de mogelijkheden, want bij laminaat is er naast de reguliere reiniging geen extra onderhoud nodig. Tropisch hout is lastiger te kleuren, maar wel harder dan eikenhout. Ook is het mogelijk om te kiezen voor traptreden van laminaat van het merk Trenovo. Hisspa Parket renoveert uw trap en monteert de trapleuning op maat. Vraag hier een offerte aan voor een traprenovatie.

trapleuning op maat bruine ronde trapleuning
Neem contact op

Trapleuning op maat laten maken

Met het op maat laten maken van trapleuningen hebben wij bij Hisspa Parket veel ervaring. Daardoor weten wij met de vorm en afmetingen van uw trap in combinatie met uw wensen wat de beste mogelijkheden zijn voor een trapleuning op maat. Heeft u geen rechte trap, dan zorgen wij dat de leuningen in de hoek mooi in elkaar over gaan. Een goede trapleuning biedt houvast op uw oude dag of zorgt dat kinderen veilig de trap nemen.

Wilt u meer informatie over een trapleuning op maat? Neem dan vrijblijvend contact op met Hisspa Parket. Wij zijn zoals onze bedrijfsnaam al doet vermoeden, naast de renovatie van trappen, gespecialiseerd in parketvloeren. Zowel voor een nieuwe parket- of laminaatvloer als voor een onderhoudsbeurt aan uw huidige vloer bent u bij Hisspa Parket aan het goede adres. Wij verzorgen onder meer het onderhoud van houten parketvloeren, maar kunnen de vloeren ook aanhelen, schuren en opnieuw behandelen. In het voortraject wordt alles goed besproken, zodat u precies weet waar u aan toe bent, voordat we beginnen met de werkzaamheden. Hisspa Parket is aangesloten bij brancheorganisatie IN-retail. Dat geeft u zekerheid van garantie.

Contact

Scroll naar boven