Home ›› Trap Renoveren

Trap renoveren: met iets ouds naar iets nieuws!

Wilt u graag uw trap renoveren en hem er weer uit laten zien zoals vroeger? Dat kunt u met een gerust hart overlaten aan Hisspa Parket. Wij hebben jarenlange ervaring in dit vak en weten precies wat wij doen. Is uw vloer bijvoorbeeld aangetast door waterschade of intensief gebruik? Wilt u graag een nieuwe stijl doorvoeren? Wij kunnen u verder helpen! Een trap renoveren brengt keuzes en opties met zich mee. In dit artikel nemen wij u mee in het proces en vertellen wij u wat u van Hisspa Parket kunt verwachten. Denkt u eraan om uw trap te renoveren? Lees dan zeker verder.

trap renoveren
Vraag ons om deskundig advies

Trap renoveren met welke houtsoort? 

Vaak is de trap duidelijk in het zicht en eist hij zijn ruimte op. De trap renoveren kan daarom zeker zorgen voor een nieuwe stijl of een frisse look in huis. Bij Hisspa Parket gaan wij uit van een trap met hout. Eikenhout wordt gezien als de meest geschikte houtsoort voor de trap. Dit komt doordat eikenhout eenvoudig gekleurd kan worden. Traprenovatie is wel altijd met nieuwe overzettreden. Bestaande houten trappen kunnen niet opnieuw gekleurd worden, omdat de hoeken en randen niet egaal geschuurd kunnen worden. Doordat de treden niet helemaal egaal meer zijn, pakt de olie ook anders op de treden, wat uiteindelijk resulteert in kleurverschil. Voordat de nieuwe eiken traptreden geplaatst worden, kunnen wel alle mogelijke kleurolieën worden aangebracht. 

Uiteraard kunt u ook kiezen voor laminaat. Wij maken gebruik van het Duitse merk MexForm. U kunt er ook voor kiezen om naast de trap renoveren, gelijk de nieuwe laminaattreden door te trekken naar de boven- en/of onder verdieping. Mocht u geen eiken willen, dan is tropisch hout ook nog een optie.  

Kortom, u kunt bij Hisspa Parket kiezen voor de volgende drie opties:

  • Laminaat van MexForm;
  • Tropisch hout;
  • Eikenhout.

trap renoveren
Vraag ons om deskundig advies

Trap renoveren door onze specialisten 

Kan uw trap wel een opfrisbeurt gebruiken, maar ziet u het zelf renoveren niet zitten? Dan kunt u een professionele kijk en ervaring goed gebruiken. Bij Hisspa Parket hebben wij deze expertise in huis. Wij weten wat wij doen en dit zorgt ook voor, waar gewenst, een helder advies. Als u wil kijken wij met u mee en komen we samen tot de beste oplossing voor de renovatie. Ook kunt u eens een kijkje nemen bij de showrooms van een van onze leveranciers. Al onze leveranciers hebben een hoge kwaliteitsstandaard, net zoals Hisspa Parket zelf. 

Hisspa Parket voor een verzorgde vloer en trap 

U wil de trap renoveren, maar wellicht wilt u in de toekomst ook de vloer renoveren. Wij denken ook dan graag met u mee. Naast een traprenovatie kunt u namelijk ook bij ons terecht voor:

  • Advies;
  • Plaatsing;
  • Onderhoud.  

Al onze diensten bieden wij aan met dezelfde beloftes. Wij staan voor het leveren van mooi werk, persoonlijkheid en betrouwbaarheid. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie IN-retail, dit maakt ons CBW-erkend. Wij geven u de zekerheid van garantie.

Bij ons gaat betrouwbaarheid samen met transparantie. In het voortraject nemen we samen alles door, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Maar ook wat u van ons kunt en mag verwachten. Voor een naslagwerk van ons werk kunt u een kijkje nemen bij onze projecten. Komt uw traprenovatie er ook te staan? 

Hisspa Parket staat voor u klaar.

Contact

Scroll naar boven