Home ›› Trap Renoveren

Trap renoveren: met iets ouds naar iets nieuws!

Wilt u graag uw trap renoveren en hem er weer uit laten zien zoals vroeger? Dat kunt u met een gerust hart overlaten aan Hisspa Parket. Wij hebben jarenlange ervaring in dit vak en weten precies wat wij doen. Moet uw trap worden aangepast? Wilt u graag een nieuwe stijl doorvoeren? Wij kunnen u verder helpen! Een trap renoveren brengt keuzes en opties met zich mee. In dit artikel nemen wij u mee in het proces en vertellen wij u wat u van Hisspa Parket kunt verwachten. Denkt u eraan om uw trap te renoveren? Lees dan zeker verder.

trap renoveren
Vraag ons om deskundig advies

Trap renoveren met welke houtsoort? 

Vaak is de trap duidelijk in het zicht en eist hij zijn ruimte op. De trap renoveren kan daarom zeker zorgen voor een nieuwe stijl of een frisse look in huis. Traprenovatie is altijd met nieuwe overzettreden. Bij Hisspa Parket werken wij met name met eikenhout. Eikenhout wordt gezien als de meest geschikte houtsoort voor de trap. Dit komt doordat eikenhout eenvoudig gekleurd kan worden. Mocht u geen eiken willen, dan is tropisch hout ook nog een optie.  

Uiteraard kunt u ook kiezen voor laminaat. Wij maken gebruik van het merk MexForm. U kunt er ook voor kiezen om naast de trap renoveren, gelijk de stijl van de nieuwe trap door te trekken naar de boven- en/of onder verdieping. 

Kortom, u kunt bij Hisspa Parket kiezen voor de volgende drie opties:

  • Laminaat van MexForm;
  • Tropisch hout;
  • Eikenhout.

trap renoveren
Vraag ons om deskundig advies

Trap renoveren door onze specialisten 

Kan uw trap wel een opfrisbeurt gebruiken, maar ziet u het zelf renoveren niet zitten? Dan kunt u een professionele kijk en ervaring goed gebruiken. Bij Hisspa Parket hebben wij deze expertise in huis. Wij weten wat wij doen en dit zorgt ook voor, waar gewenst, een helder advies. Als u wil kijken wij met u mee en komen we samen tot de beste oplossing voor de renovatie. Ook kunt u eens een kijkje nemen in onze showroom. Neem voor een afspraak contact op met Hisspa Parket. 

Hisspa Parket voor een verzorgde vloer en trap 

U wil de trap renoveren, maar wellicht wilt u in de toekomst ook de vloer renoveren. Wij denken ook dan graag met u mee. Naast een traprenovatie kunt u namelijk ook bij ons terecht voor:

  • Advies;
  • Plaatsing;
  • Onderhoud.  

Al onze diensten bieden wij aan met dezelfde beloftes. Wij staan voor het leveren van mooi werk, persoonlijkheid en betrouwbaarheid. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie IN-retail, dit maakt ons CBW-erkend. Wij geven u de zekerheid van garantie.

Bij ons gaat betrouwbaarheid samen met transparantie. In het voortraject nemen we samen alles door, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Maar ook wat u van ons kunt en mag verwachten. Voor een naslagwerk van ons werk kunt u een kijkje nemen bij onze projecten. Komt uw traprenovatie er ook te staan? 

Hisspa Parket staat voor u klaar.

Contact

Scroll naar boven