Parket schuren

Wilt u uw vloer er weer als nieuw uit laten zien? Is uw houten vloer aangetast door waterschade? Hisspa Parket heeft veel ervaring met het renoveren van houten vloeren. Goed schuren en opnieuw behandelen van uw vloer is specialistisch werk dat u met een gerust hart aan Hisspa Parket over kunt laten.

Uitgebreide mogelijkheden

Na het eerste contact bekijken we samen de mogelijkheden voor uw vloer. Welke kleur wilt u? Wilt u glanzend of juist ultramat? Met- of zonder plinten. Er is een groot scala aan mogelijkheden. We bekijken verschillende kleurstalen, plinten en behandelmogelijkheden. Dit doen we bij u op locatie of we maken een afspraak bij ons in de showroom

Om u een mooi en goed resultaat te garanderen, werkt Hisspa Parket uitsluitend kwalitatieve producten. Ook wordt er gebruik gemaakt van professionele stofzuigers waardoor er stofvrij geschuurd wordt. Vanzelfsprekend ontvangt u vrijblijvend een passende offerte, waarin alle prijzen en werkzaamheden duidelijk omschreven staan.

Neem contact op

Schuren en behandelen

Als u weer een frisse vloer wilt of wanneer er veel beschadigingen zijn aan uw parketvloer, bieden schuren en opnieuw behandelen uitkomst. Bij het schuren en behandelen van een vloer is het mogelijk om te kiezen uit diverse kleuren en verschillende behandelingen.

Om het beste eindresultaat te krijgen, gebeurt het schuren van uw vloer in drie verschillende stappen. De eerste keer wordt de vloer helemaal kaal geschuurd. De tweede en derde schuurronde zijn bedoeld om de vloer mooi glad te krijgen en te polijsten, zodat de vloer overal dezelfde gladheid heeft.

Vervolgens kunt u een behandeling kiezen voor uw houten vloer. U kunt dezelfde behandeling kiezen als ervoor of een andere behandelmethode, afhankelijk van uw wensen. Er zijn drie behandelmethoden mogelijk.

Olie

Olie is in verschillende kleuren mogelijk en geeft een matte afwerking. Olie trekt in het hout, waardoor de vloer het best tot zijn recht komt. Bovendien maakt olie het mogelijk om oppervlakkige beschadigingen en gebruikerssporen goed weg te werken.

Hisspa Parket kiest altijd voor een tweecomponenten-olie. Deze olie geeft namelijk het beste resultaat: er is geen zuurstof nodig om uit te harden, waardoor de uithardtijd korter is en de vloer minder kwetsbaar wordt.

Hardwaxolie

Hardwax is een combinatie tussen lak en olie en is ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bij hardwax kunt u kiezen uit diverse gradaties in glans. Hardwaxolie wordt in twee lagen aangebracht, waardoor er een extra slijtvaste laag ontstaat. Een vloer die behandeld is met hardwaxolie is echter krasgevoeliger dan een geoliede vloer.

Lak

Lak is altijd transparant van kleur en plaatst een beschermlaag op het hout. De voordelen van een behandeling met lak zijn dat de vloer beter beschermd is dan bij olie of hardwaxolie en er minder periodiek onderhoud nodig is. De lak zal in drie lagen worden aangebracht. Het aanbrengen van de lak wordt verdeeld over twee dagen in verband met de droogtijd. Bij beschadigingen aan uw gelakte vloer is het echter niet mogelijk de schade te herstellen en zal de vloer opnieuw geschuurd en gelakt moeten te worden voor een egaal resultaat. Ook bij lak heeft u verschillende keuzes in glansgraad. Bepaalde lakken, zoals Skyltlak, kunnen bovendien een onbehandelde uitstraling geven.

Onze showroom bezoeken? Maak dan een afspraak

Wij helpen u graag bij de keuze voor uw nieuwe vloer.

Maak een afspraak

Hisspa Parket

Wilt u meer informatie over ons of over onze producten en diensten neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens of uw bericht direct versturen via het formulier.

Hisspa Parket
Handelsweg 204
2988 DC Ridderkerk

Plan hier zelf uw showoomafspraak!

» Routeplanner

Telefoon: 06 - 42 36 81 35
E-mail: info@hisspaparket.nl

Contact

Scroll naar boven