Over Hisspa Parket

Bent u op zoek naar een mooie, nieuwe houten vloer? Is uw parketvloer aan een onderhoudsbeurt toe? Moet uw parket worden aangeheeld? Wilt u uw trap in stijl laten renoveren? Hisspa Parket in Barendrecht legt uw parket- of laminaatvloer zorgvuldig en vakkundig. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud, aanhelen, schuren en opnieuw behandelen van houten parketvloeren. Ook kunt u bij ons terecht voor een professionele renovatie van uw trap.

Vakmanschap

Parket leggen en renoveren, daar komt meer bij kijken dan de meeste mensen denken. Dit specialistische werk kunt u dan ook het beste uitbesteden aan een vakman. Paul Hissink van Hisspa Parket is uit het goede hout gesneden. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in het vak en heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen van houten (parket)vloeren in verschillende legpatronen, laminaatvloeren, in traprenovatie en in onderhoud en renovatie van houten vloeren.

Bekijk onze projecten

Mooi werk

Bij elke opdracht is het doel van Hisspa Parket om mooi en net werk te leveren. Het eindresultaat – een mooie vloer of trap – is immers waar al het werk om draait. Dat betekent dat Hisspa Parket zorgvuldig en nauwkeurig werkt. Bij het leggen van een vloer zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat het hout bij doorgangen en deurposten strak aansluit, zodat er geen extra afwerking nodig is. Ook is Hisspa Parket oplossingsgericht. Bij renovaties weten wij precies hoe het werk het best uitgevoerd kan worden en bij eventuele obstakels kunnen wij altijd een goede oplossing aandragen.

Betrouwbaar

Hisspa Parket is aangesloten bij brancheorganisatie IN-retail en hierdoor CBW-erkend. Dat geeft u zekerheid van garantie. Vanzelfsprekend geldt bij ons: afspraak is afspraak. In het voortraject wordt alles goed besproken, zodat u precies weet waar u aan toe bent, voordat we beginnen met de werkzaamheden.

Persoonlijk

Met zijn kennis en ervaring weet Paul Hissink precies wat de beste oplossing is voor uw specifieke situatie. Hisspa Parket geeft u dan ook een goed advies over de plaatsing, de behandeling, de renovatie of het onderhoud van uw houten vloer of trap. Na uw vraag of het eerste contact wordt het werk ter plekke opgenomen. Wij nemen de tijd om uw wensen te bespreken en te inventariseren. Vervolgens bekijken we de mogelijkheden en wat er nodig is om uw wensen te realiseren. Ten slotte ontvangt u een vrijblijvende offerte, toegespitst op uw persoonlijke vraag en situatie en waarin alle kosten en werkzaamheden duidelijk omschreven zijn.

Scroll naar boven