Plaatsing

Heeft u een keuze gemaakt voor uw vloer of uw trap? Dan wordt deze professioneel en zorgvuldig geplaatst door Hisspa Parket. U kunt bij ons terecht voor het leggen van traditioneel parket en laminaatvloeren, inclusief een mooie en solide afwerking. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het renoveren van trappen in hout of laminaat.

Diverse vloeren

Hisspa Parket legt uw traditioneel parket, houten plankenvloer of laminaatvloer vakkundig.

Hisspa Parket is gespecialiseerd in het leggen van traditioneel parket. Dit parket leggen wij in het hout van uw keuze, op spaanplaat verlijmd in het door u gekozen patroon (zoals visgraat, hollands patroon, hongaarsepunt of mozaïek). Ook is het mogelijk de vloer te omranden met bies en band.

Houten plankenvloeren worden zwevend of volverlijmd gelegd. Na beoordeling van de ondervloer kunnen wij desgewenst uw houten plankenvloer over de vloerverwarming leggen. Bij laminaatvloeren wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met geluidsreductie en eventuele vloerverwarming.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op

Afwerking

Wilt u een hoge plint (staand tegen de muur) of een platte plint (ook wel plakplint genoemd)? De afwerking van uw vloer bestaat uit plinten en afwerkprofielen. Bij een houten vloer kunt u een platte plint in dezelfde houtsoort kiezen. Er zijn verschillende manieren om plinten te plaatsen en de montage verschilt per afwerking. Hisspa Parket weet precies wat belangrijk is in de afwerking om het beste en mooiste resultaat voor uw vloer te realiseren.

Traprenovatie

Hisspa Parket bekleedt uw trap opnieuw in het door u gekozen hout of laminaat. Er worden nieuwe traptreden, stootborden en zijafwerking over uw huidige (kale) trap geplaatst en verlijmd. Ook is het mogelijk ledverlichting in de treden te verwerken. Uw trap ziet er vervolgens weer als nieuw uit.

Garantie

In verband met garantie plaatsen wij uitsluitend door Hisspa Parket geadviseerde en verkochte producten. Op de aanschaf en plaatsing ontvangt u garantie volgens de algemene voorwaarden van CBW Wonen en/of de leverancier van uw product.

Scroll naar boven