• Contact-3.jpg
  • Contact-2.jpg
  • Contact-1.jpg

« Terug

Alles over Coretec PVC vloeren

Over-Hisspa-2.jpg13 jun

Wat vindt vrijwel iedereen de belangrijkste kenmerken van zijn vloer? Uitstraling natuurlijk, en functionaliteit! Helemaal niet zo gek, een vloer is namelijk een van de belangrijkste onderdelen van een woning of kantoor; een mooie vloer trekt al snel de aandacht en vertelt op subtiele wijze iets over de eigenaar. Uitstraling is dus inderdaad van belang, maar wie zit er nu op een mooie vloer te wachten die eigenlijk totaal geen functie heeft? Andersom is het hetzelfde verhaal; een functionele vloer is voor veel mensen een afknapper als deze niet is aan te zien.

U hebt dus een vloer nodig die aan uw eisen voldoet, maar dan ook echt aan alle eisen. Onmogelijk? Zeker niet, de Coretec PVC vloeren bieden alles wat u uzelf maar kunt wensen.

Coretec PVC vloeren zijn de ultieme sensatie binnen de parketwereld. Het bijzondere aan Coretec is dat de vloeren speciaal zijn ontwikkeld om gebruikt te worden in vochtige ruimtes als keukens en badkamers. Het geheim? Coretec vloeren zijn opgebouwd uit diverse lagen die ervoor zorgen dat de vloeren vrijwel overal toepasbaar zijn.

"100% waterproof dus geschikt voor keuken en badkamer"

Hoe zit een Coretec vloer in elkaar?

Een Coretec vloer bestaat uit vier watervaste lagen. In principe zijn het drie zichtbare lagen en een dunne topcoat die de vloer extra bescherming biedt. Onder de topcoat zit de eerste laag, dit deel van de vloer wordt gemaakt van eersteklas vinyl en is te verkrijgen in allerlei soorten kleuren en motieven. De middelste laag is een combinatie van kunststof en gerecyclede natuurproducten zoals kalk, hout en bamboe. Wat dit onderdeel bijzonder maakt, is dat deze laag niet uitzet of krimpt en daardoor ideaal is voor een vochtige omgeving. Ook de laatste laag maakt de vloer speciaal, het onderste deel van de Coretec vloer bestaat volledig uit kurk. Dit biedt bescherming tegen schimmel en kleine oneffenheden in de ondergrond en het geeft de vloer een geluidsisolerende werking.

De voordelen van Coretec vloeren

Coretec PVC vloeren zijn unieke producten binnen de parketwereld. Geen enkele kunststof vloer heeft zoveel voordelen als dit type. Deze vloeren:

  • Bieden een algehele oplossing dankzij de bijzondere opbouw;
  • Zijn speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimtes, maar kunnen ook in droge omgevingen worden toegepast;
  • Hebben een mooie uitstraling en zijn niet te onderscheiden van echte natuurproducten;
  • Krimpen niet en zetten ook niet uit;
  • Zijn bestand tegen schimmel;
  • Passen zich aan aan de ondergrond, een extra onderlaag is meestal niet nodig;
  • Zijn verkrijgbaar in diverse motieven en stijlen, en vormen een mooie aanvulling in elke ruimte.

Neem contact met ons op

De installatie van uw Coretec PVC vloer

Nog een van de belangrijkste verschillen tussen Coretec vloeren en andere kunststofvloeren, is de installatie. Bij veel PVC vloeren is het gebruikelijk dat ze op de ondergrond worden geplakt maar dat zorgt voor minder geluidsisolatie. Coretec is een click PVC vloer waarbij het net even anders gaat. Deze vloer is namelijk gemakkelijk te installeren met het click systeem. De vloer wordt dus niet geplakt, wat zorgt voor een betere geluidsisolatie! 

Neem contact met ons op

Uw dealer voor Coretec vloeren

Wilt u ook een complete vloeroplossing voor uw woning of kantoor? Coretec PVC vloeren bieden u alle comfort. Om het voor u nog gemakkelijker te maken, neemt Hisspa Parket alle werkzaamheden op zich. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij een echte specialist op het gebied van plaatsing, onderhoud en renovatie van diverse soorten vloeren. Bij ons krijgt u niet alleen een vloer, maar ook persoonlijk advies en uitgebreide service. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Paul Hissink

« Terug

Scroll naar boven